• Sport
  • Élő
  • Kaszinó
  • Promóciók

ADATVÉDELMI ÉS SÜTIKEZELÉSI SZABÁLYZAT

    Ennek az adatvédelmi szabályzatnak („Adatvédelmi Szabályzat”) az adatkezelője a Mangas Gaming Malta Limited, amely egy Máltán bejegyzett társaság, cégjegyzékszáma C 46185, székhelye Level 3, Tagliaferro Business Centre, High Street c/w Gaiety Lane, Sliema, SLM1551, Málta.

    A Betclic („mi”, „minket”, „Betclic”, „miénk”) a Betclic Everest Csoport („Csoport”) kereskedelmi neve. A Mangas Gaming Malta Ltd működteti a www.betclic.com honlapot és annak minden változatát (a „Honlap” vagy „Honlapok”), valamint az m.betclic.com mobilalkalmazást és annak minden változatát. A licenccel rendelkező társaságok, amelyeknek része a Betclic kereskedelmi név, tartalmaznak minden holding társaságot vagy leányvállalatot, valamint minden társult vagy a Csoport részét képező jogi személyiséget.

    A Betclic elkötelezett, hogy eleget tegyen a 2016/679 Európai Általános Adatvédelmi Rendeletnek („GDPR”), valamint minden más nemzeti szabályozásnak és jogszabálynak, amelyek a személyes adatok és elektronikus kommunikáció védelmére vonatkoznak az Ön személyes adatainak feldolgozását illetően, amelyek már érvényben vannak, vagy hatályba fognak lépni ezen Adatvédelmi Szabályzat hatálya alatt (együttesen: Adatvédelmi Jogszabályok).

    Az alábbi Adatvédelmi és Sütikezelési Szabályzatot (“Adatvédelmi és Sütikezelési Szabályzat”) azért biztosítjuk, hogy minden felölelő, részletes és könnyen áttekinthető információ álljon rendelkezésére arról, hogy a Betclic, mint adatkezelő, hogyan szerez, tart és használ biztonságosan olyan személyes adatokat, melyek szükségesek a szolgáltatások biztosításához, különös tekintettel a sportfogadás és online szerencsejáték tevékenységhez (“Szolgáltatások”). Így online látogatóinkat teljes mértékben tisztában lehetnek azzal, hogy miként gyűjtjük, tároljuk, használjuk és óvjuk a személyes adataikat, illetve elmagyarázzuk az Ön jogait ezekkel az adatokkal kapcsolatban.

    Ha meglátogatja a Betclic honlapjait vagy regisztrál a szolgáltatásaink használatára („Szolgáltatások”) egy játékfiókot („Fiók”) létrehozásával, valamint ha kapcsolatba lép velünk, akkor ez a Adatvédelmi és Sütikezelési Szabályzat érvényes.

    Kérjük, szakítson rá időt, hogy figyelmesen átolvassa az Adatvédelmi Szabályzatunkat. Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy ha bármilyen kérdése merülne fel adatvédelmi vagy titoktartási kérdéseket illetően, akkor kérjük, forduljon adatvédelmi tisztviselőnkhöz a következő email címen: privacy.team@betclicgroup.com.

    Az általunk gyűjtött adatok lehetővé teszik, hogy biztosítsuk az ügyfeleink számára a biztonságos és felhasználóbarát böngészési feltételeket. A célunk az, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk, miközben biztosítjuk, hogy a Honlapunkon a fogadás és a játék szórakoztató tevékenység marad.

  • A számlanyitáshoz a következő személyes adatok megadására lesz szükség:
    - Keresztnév,
    - Vezetéknév,
    - Nem,
    - Tartózkodási hely,
    - Levelezési cím,
    - Email cím,
    - Születési hely,
    - Telefonszám,
    - Ország,
    - Pénznem,
    - Személyazonosító dokumentumok,
    - Felhasználónév,
    - Jelszó,
    - Biztonsági kérdések és válaszok,
    - Fizetési eszközök és adatok,
    - Játéklimitek,

    Megadhatja az Önt ajánló felhasználónevét és valamilyen promóciós kódot.

  • Az adatkezelő a következő személyes adatokat használja a szolgáltatások biztosításához:
    - Kapcsolat az ügyfélszolgálattal,
    - Játéktörténet,
    - Pénzügyi tranzakciók,
    - Bizonyos esetekben, pénzügyi információ (pl. a játékhoz használt összegek eredete),
    - Kapcsolódási adatok (IP cím, internetszolgáltató, böngésző típus/verzió, platform típus),

  • A weboldalunkon tett látogatásai során a Betclic sütik segítségével szerez és dolgoz fel személyes adatokat. Ha további információra van szüksége, kérjük navigáljon lentebb, a Sütik menüponthoz.

  • Az Ön személyes adatait meghatározott céllal és a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően dolgozzuk fel:


    OkokAz adatkezelés jogalapja
    Számlakezelés és szolgáltatás biztosítása:
    - A játékosok számlájának létrehozása és kezelése ill. a szolgáltatásainkhoz való hozzáférés;
    - A weboldal használata, a fogadások kezelése, a befizetések/kifizetések/megforgatások/nyeremények biztosítása;
    - Biztonsági előírások betartása és a szolgáltatások nem rendeltetésszerű használatának a megakadályozása.


    A megfelelő minőségű szolgáltatás biztosítása
    A megfelelő minőségű szolgáltatás biztosítása

    Az ügyfélszolgálat ellenőrzése, a lehető legjobb minőségű panaszkezelés biztosítása.

    A megfelelő minőségű szolgáltatás biztosítása.
    Felelős szerencsejáték

    A Betclic számos eszközt az Ön rendelkezésére bocsát, hogy tevékenysége kiegyensúlyozott és biztonságos legyen: - A függőségi tendenciát mutató és a potenciálisan veszélyeztetett játékosok azonosítása és segítése;
    - Fiatalkorúak védelme és annak biztosítása, hogy 18 éven aluliak ne nyithassanak számlát az oldalon;
    - Véglegesen önkizárt játékosok azonosítása.

    Jogi kötelezettség teljesítése.
    A csaló tevékenység kizárása ill. a pénzmosás megelőzéséről és megakadályozásáról szóló törvények betartásának biztosítása :

    Illegális ill. csalásra irányuló tevékenység megelőzése, különös tekintettel a sportfogadáshoz kapcsolódó lehetőségekre.


    Jogi kötelezettség teljesítése.
    Adminisztratív kapcsolattartás :

    Számlák érvényesítése, ellenőrzése, lezárása és kapcsolattartás ill. frissítések, részvételi feltételek módosítások stb. esetén.
    A megfelelő minőségű szolgáltatás biztosítása.
    Marketing okok :

    Kapcsolattartás/információ és hirdetések a Betclic és partnerei termékeiről:
    - Speciális ajánlatainkról, szolgáltatásainkról és frissítésekről szóló értesítések;
    - Közvetlen ill. közvetett értékesítés.
    A felhasználó beleegyezésével.
    Weboldal elemzés és adminsztráció: :

    ISzolgáltatásaink fejlesztése céljából.

     Jogilag megalapozott érdek.
     Felmérések a játékosok elégedettségéért:
     
    Elégedettségi felmérések szolgáltatásaink minőségéről.
     Jogilag megalapozott érdek
     Személyre szabás :

    - Termékfejlesztés és az ajánlatok személyre szabása;
    - Értesítések minden olyan lehetőségről, mely érdekelheti Önt.
     Jogilag megalapozott érdek.
    A weboldal hatékonyságának és biztonságának fejlesztése Jogilag megalapozott érdek.
     Lehetséges vállalati összeolvadása::

    Személyes adatainak továbbítása egy vállalati fúzió, együttműködés esetén, az adatvédelmi szabályzatban foglaltaknak megfelelően, hacsak erről nem küldünk külön értesítést.
      Jogilag megalapozott érdek.



  •  2.2.1 A személyes adatok fogadói

    A személyes adatokhoz kizárólag a Betclic-nek van hozzáférése, de az adatokat továbbíthatják a Betclic Group saját vállalataihoz és partnereihez, az adatvédelmi szabályzatban megnevezett okokból.

    A személyes adatokhoz csakis az adatvédelmi szabályzatban meghatározott okokból lehet hozzáférése a Betclic által felhatalmazott személyeknek.

    A személyeket, akik a Betclic felhatalmazásával hozzáférést szereznek a személyes adatokhoz, titoktartási szerződés köti.

    Az Ön adatait az alábbi szolgáltatókhoz lesznek továbbítva, az adatvédelmi szabályzatban meghatározott céllal:

    - Elektronikus fizetési lehetőségeket és online banki szolgáltatást nyújtó szolgáltatók,
    - IT rendszerek telepítésével / karbantartása megbízott cégek,
    - Játékszolgáltatók,
    - Digitális marketing és ügyfélkapcsolat-kezelési CRM szolgáltatók,
    - Ügyfélszolgálati szolgáltatók,
    - Hatóságok, szabályozó testületek,
    - Vállalatok, amelyekkel együttműködés, felvásárlás, fúzió okán ill. az erről szóló tárgyalások alkalmával kerül kapcsolatba a Betclic. Ebben az esetben értesítést küldünk a személyes adatok ilyen jellegű használatáról.

    A Betclic szigorúan ügyel arra, hogy partnerei megfeleljenek a GDPR és adatbiztonsági előírásoknak.

    Továbbá, személyes adatait továbbíthatják a törvény betartatásáért és a szabályozó intézkedések meghozataláért felelős hatóságoknak.


    2.2.2 A személyes adatok EU-n kívülre küldése

    Néhány szolgáltatónk vagy partnerünk az Európai Unión kívül tartózkodhat. Erre az esetre megfelelő és alkalmas intézkedéseket léptettünk életbe az Ön személyes adatainak védelme érdekében. Ennek megfelelően az Ön személyes adatainak átadása az érvényes adatvédelmi jogszabályok által előírt rendelkezésekkel és kötelezettségekkel összhangban történik.

    Ügyfélszolgálatunktól ill. adatvédelmi tisztviselőnktől (privacy.team@betclicgroup.com) válaszokat kaphat az adatok megosztásának céljáról, az adatok fogadóiról és az adatok biztonságos továbbításának folyamatáról.

  • A Betclic mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa az Ön személyes adatainak biztonságát és titkosságát.

    Gondoskodunk a megfelelő technikai, tárgyi és szervezeti ellenőrzési intézkedések végrehajtásáról az adatok biztonságának és titkosságának biztosítása érdekében.

    Ez a házirend tükröződik az alkalmazottak által történő adatfelhasználás, valamint az partnerek megfelelő kiválasztásának keretrendszerében, amely megfelel a hatályos rendeletek által meghatározott szabványoknak.

    A Betclic biztosítja:
    - A biztonságos belépést a munkaterületre és biztonságos hozzáférést az IT rendszerekhez;
    - Az adatokhoz való biztonságos hozzáférést, az adatok biztonságos megosztását és továbbítását;
    - A biztonságos informatikai háttér kialakítását;
    - A munkaerő folyamatos képzését a megfelelő adatbiztonságról és a bizalmas információ megfelelő kezelésének fontosságáról;
    - A szolgáltatók és partnerek szigorú kiválasztását.
    Az Ön banki adatait kizárólag PCI DSS igazolással rendelkező online szolgáltatók intézik (PCI DSS: nemzetközi biztonsági megoldás, mely garantálja a banki adatok bizalmas, biztonságos továbbítását és a tranzakciók megfelelő lebonyolítását).

  • Az Ön személyes adatait annyi ideig tároljuk, amely szükséges azoknak a céloknak a teljesítéséhez, amelyekhez az adatokat gyűjtöttük a jelen Adatvédelmi Szabályzat ill. az adatok minimalizálására és az adattárolás korlátaira vonatkozó elvek szerint. Számlája lezárása után a személyes adatokat hat évik megőrizzük, kivéve ha az adatok továbbra is szükségesek a jogi vagy adózással kapcsolatos hivatalos ügyek rendezéséhez.


  • Személyes adataival kapcsolatban Önnek a következő jogai vannak:

    Jog a személyes adatok gyűjtésével és felhasználásával kapcsolatos tájékoztatáshoz:
    Önnek joga van egyértelmű és könnyen átlátható információt kérni arról, hogy miként használjuk az Ön személyes adatait.

    Jog a személyes adatokhoz való hozzáféréshez:
    Önnek jogában áll a lehető leghamarabb visszaigazolást kapni a Betclic-től a arról, hogy személyes adatai feldolgozásáról és a feldolgozás feltételeiről, valamint megkapni feldolgozott személyes adatainak másolatát.

    Jog az adatok hordozhatóságához:
    Az adathordozhatósághoz való jog lehetővé teszi személyes adatainak megszerzését és újrafelhasználását saját céljaira, különböző szolgáltatásokban. Ez a jog csak akkor érvényes, ha ezen információk feldolgozásának jogalapja a felhasználó beleegyezésével vagy szerződéssel történik, vagy ha az információt automatizált módon dolgozzák fel.

    Jog a személyes adatok helyreigazításához és kiegészítéséhez:
    Az online szerencsejáték-üzemeltetőkre vonatkozó előírásoknak megfelelően, Önnek joga van a pontatlan személyes adatok késedelem nélküli helyesbítését vagy kiegészítését kérni, amennyiben azok hiányosak. További információkért olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket.

    Jog a személyes adatok kezelése elleni tiltakozáshoz:
    Önnek Joga van tiltakozni személyes adatainak kezelése ellen, miután regisztrált nálunk.

    Felhívjuk a figyelmét, hogy úgynevezett "adminisztratív" kommunikációt küldünk minden esetben, amikor jogi szempontból ez szükséges, számlájának hitelesítésével vagy lezárásával kapcsolatban ill. karbantartási üzeneteket.

    Jog az automatizált döntéshozatalhoz kapcsolódóan:
    Előfordulhat, hogy egyes döntésekhez automatizált rendszereket kell használnunk:

    - személyre szabott játékélmény biztosításához;

    - A Jogi követelmények teljesítéséért, a felelősségteljes szerencsejátékért, az AML-szabályozás miatt, valamint a csalások felderítése és megelőzése céljából. Ezek a rendszerek segítenek azonosítani azokat a felhasználókat, akikre megfelelő figyelmet kell fordítani. A végső döntést minden esetben emberi beavatkozás és emberi döntéshozatali folyamat útján hozzák meg.

    - A rendelkezésünkre álló információk alapján ellenőrizzük, hogy a termék vagy szolgáltatás megfelel-e az Ön számára, mielőtt számláját jóváhagynánk. Azt is ellenőrizzük, hogy megfelel-e a számla megnyitásához szükséges feltételeknek;

    - A fogadással járó kockázatok kiértékeléséhez. Ön ellenezheti a Betclic jogos érdeke által indokolt személyes adatok kezelését, ideértve a profilalkotást is, kivéve, ha a feldolgozás a szerződés megkötéséhez és a jogi feltételek teljesítéséhez szükséges ill. ha korábban már felhasználói beleegyezését adta.


    Jog a személyes adatok törléséhez:
    Jogi kivételektől eltekintve (például szükséges megőrizni az Ön személyes adatait a jogi kötelezettségek teljesítéséhez) kérheti a Betclic-t, hogy a lehető leghamarabb törölje személyes adatait, ha az alábbi okok valamelyike fennáll:

    - Személyes adataira már nincs szükség a célokért, amelyekre azokat gyűjtötték;

    - Ön visszavonja az adatok feldolgozásához adott felhasználói beleegyezését, és nincs más jogalap, amely igazolná a feldolgozást;

    - Ön úgy véli, hogy személyes adatainak kezelése jogellenes;

    - Jogi kötelezettségek teljesítéséhez személyes adatait törölni kell.


  • Jogainak gyakorlása érdekében vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő e-mail címen: support@betclic.com. Kérjük, juttassa el hozzánk a a számláján használt személyi azonosító dokumentumati, mivel kérelme feldolgozása előtt ellenőriznünk kell a személyazonosságát.

    Megteszünk minden ésszerű erőfeszítést, hogy válaszolhassunk az Öntől érkező minden megkeresésre a kérelem napjától számított egy hónapon belül.

    Felhívjuk figyelmét, hogy módosításhoz és kifogáshoz való jogát a számláján elérhető eszközök egyikének felhasználásával gyakorolhatja az Általános Részvételi Feltételek alapján.

    Ha szeretne leiratkozni levelezőlistánkról, ezt egyszerűen megteheti a számlabeállítások módosításával. Ha a regisztráció alkalmával korábban már jelezte, hogy szeretne ajánlatokat kapni a Betclic-től, de később leiratkozna a listáról, egyszerűen kattintson az e-mailben található „Leiratkozás” linkre. Ha szeretne leiratkozni az SMS-üzenetek fogadásáról, ezt könnyen megteheti, ha követi az Önnek küldött SMS-ben történő leiratkozás utasításait.

    Ha nem elégedett az Ügyfélszolgálat válaszával, felveheti a kapcsolatot az adatvédelmi tisztviselővel a következő e-mail címen: privacy.team@betclicgroup.com.

    Felhívjuk figyelmét, hogy panaszt nyújthat be a máltai felügyeleti hatóságnál (IDPC https://idpc.org.mt/raise-a-concern/) vagy az Ön lakóhelye szerinti uniós tagállam felügyeleti hatóságánál, ha úgy gondolja sérültek a jogai.

  • A süti egy rövid adatfájl, amely az Ön böngészőjén keresztül küldenek és regisztrálnak az Ön készülékén (számítógép, okostelefon, tablet) amikor egy honlapot meglátogat. Az Ön böngészője ezután ezeket a sütiket minden egyes további látogatás során visszaküldi az eredeti honlapra vagy egy másik honlapra, amely felismeri ezeket a sütiket. Ezeket a sütiket navigációs szükségletek kielégítésére használjuk a honlapunkon, valamint a szolgáltatásunk optimalizálása és személyre szabása érdekében, például arra, hogy az oldalakat gyorsabban betöltse, mert bizonyos tartalmat már az Ön böngészője eltárolt, vagy úgy, hogy segít hitelesíteni Önt, és így személyre szabott tartalmakat nyújthatunk.

    Hasonló funkcióval egyéb technológiát is felhasználunk más eszközökön pl. a sütiket nem támogató mobilalkalmazásokban.

    Könnyebb megértés érdekében, ebben a szabályzatban a "süti" kifejezés alatt az összes ilyen technológiát értjük.

    Sütik típusai:
    - az alkalmi sütik azonnal törlésre kerülnek, amikor elhagyja az oldalt;
    - az állandó sütik lejáratig a böngészéshez használt eszközön maradnak vagy amíg Ön a böngészője megfelelő funkcióját használva törli azokat.


    Sütik különböző forrásból kerülhetnek a készülékére:
    - A Betclic által küldött sütik: a Betclic küldi ezeket a sütiket az Ön készülékére, amikor weboldalunkra látogat vagy mobilalkalmazásunkat használja, így biztosítva a személyre szabott játékélményt;
    - Egyéb forrásból származó sütik: ezek a sütik más forrásból (pl. közösségi média vagy a Betclic partnerei) kerülnek az Ön készülékére, amikor egy weboldalra látogat vagy mobilalkalmazást használ, így biztosítva az érdeklődési körének megfelelő hirdetések és üzenetek megjelenítését.

    A sütiket csakis a weboldalunkon tett látogatása és eszközeink használata alkalmával használunk a szolgáltatásunk optimalizálása, felgyorsítása és személyre szabása céljával.

  • Ezek a sütik lehetővé teszik az Ön számára, hogy használja a honlapunk fő funkcióit, és hogy hozzáférjen a honlap biztonságos területeihez (például az Ön fiókjához). Az ilyen sütik nélkül a honlapunk nem működik normálisan. Szintén ezek a sütik gondoskodnak a honlap biztonságáról a Betclic és felhasználói számára. Például munkamenet-azonosító sütiket használunk annak nyomon követésére, hogy mennyi ideje kapcsolódik a honlaphoz. Ez az, amiért Önnek bizonyos idő letelte után újra kell kapcsolódnia. Valamilyen módon használunk egy állandó azonosítási sütit is, amely rögzíti az Ön felhasználói nevét (de az Ön jelszavát nem), hogy megkönnyítse az Ön következő csatlakozását a »Felhasználónév« mező kitöltésével.

    Értesítjük, hogy a Betclic ill. Egyéb szolgáltatók, sütiket helyeznek ill. készülékével kapcsolatban adatokat gyűjtenek pl. az Ön által használt készülékek azonosításához (a számítógépén és telefonján elérhető technológia, billentyűzet típusa stb.) ill. a tranzakciók védelme érdekében (csalás megelőzése).

    Javasoljuk, hogy ezeket tartsa aktiválva, hogy a lehető legjobb szolgáltatásban részesedhessen. Ezek a sütik nem igénylik hozzájárulását.

  • Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy mérjük a honlap látogatási gyakoriságát annak megismerésre, hogy az felhasználók hogyan használják azt, és miként reagálnak a javasolt termékekre. Így az összegyűjtött adatok lehetővé teszik számunkra, hogy fejlesszük a honlapunkat és az Ön navigációs élményét. Az összegyűjtött adatok szigorúan névtelenek maradnak, és azokat tisztán statisztikai eljárások során dolgozzuk fel, így ezek a sütik nem igénylik hozzájárulását.

  • Ezeket a sütiket arra használják, hogy az Ön érdeklődési területéhez kapcsolódó hirdetéseket jelenítsenek, miközben a világhálót böngészi. Ezeket többek között arra is használjuk, hogy korlátozzuk, hogy egy adott hirdetés hányszor jelenjen meg Önnek, és lehetővé tegyék a hirdetések hatékonyságának mérését. Együtt dolgozunk honlapszerkesztőkkel, hirdetőkkel és szolgáltatókkal, hogy reklámozzuk a Betclic-et más honlapokon. Ezek a sütik nem igénylik hozzájárulását

    Weboldalunkon és mobilalkalmazásunkon sütiket használó partnereink listája:

    • Google: https://policies.google.com/privacy?hl=hu
    • Facebook: https://www.facebook.com/policy.php
    • Appsflyer :   https://www.appsflyer.com/services-privacy-policy/ and https://www.appsflyer.com/optout


    A sütik visszautasítása után is megjelennek majd a reklámok weboldalunkon és alkalmazásainkban ill. egyéb weboldalakon. A sütik visszautasítása után viszont a tartalom nem lesz személyre szabott, így meglehet unalmas és ismétlődő hirdetések jelennek majd meg böngészőjében.

  • A szigorúan szükségesnek tekintett sütik kivételével a sütik készülékén való elhelyezése igényli az Ön beleegyezését.
    Ennek megfelelően, sok lehetőség áll a rendelkezésére a sütik kezeléséhez.

    Választási lehetőségek az Ön Internet böngészőjében:

    Konfigurálhatja böngészője sütikezelését ill. utasíthatja böngészőjét, hogy a sütik jóváhagyásnak vagy elutasításának lehetőségéről üzeneteket kapjon, mielőtt azok mentésre kerülnének.

    A sütikezeléssel kapcsolatos döntéseit meghozhatja és újragondolhatja a böngésző szolgáltatója által kínált segítő funkciók használatával:



    Kérjük, használja a böngészőjének megfelelő beállításokat (naprakész információért navigáljon a szolgáltató weboldalára).


    Választási lehetőségek az Ön által használt mobil alkalmazásban :

    A sütik deaktiváláshoz iOS platformon iOS 14-en: navigáljon a “Beállítások” > "Adatvédelem” > "Apple hirdetések” menüpontba és ott a “Személyre szabott Hirdetések" gombra kattintva teheti meg a szükséges változtatásokat.

    A stik deaktiváláshoz iOS platformon iOS 14 előtti verziókon, navigáljon a “Beállítások” > "Adatvédelem” > "Hirdetések" menüpontba és ott a "Hirdetéskövetés minimalizálása" gombra kattintva teheti meg a szükséges változtatásokat.

    A sütik deaktiválásához Android platformon: navigáljon a “Beállítások” > "Google" > "Hirdetések" menüpontba és használja a "Személyreszabás" menüpontot.


    Választási lehetőségek a megosztott szakmai platformok használatával:

    A sütikezeléssel kapcsolatos döntéseit a megosztott szakmai platformok segítségével is meghozhatja. A 

    http://www.youronlinechoices.com/oldal

    által kínált funkciók segítségével az Európai Digitális Hirdetési Szövetséggel (EDAA - European Digital Advertising Alliance) kapcsolatban álló képzett szakemberek segíthetik Önt a tájékozódásban.

    Ez az európai platform az internetes hirdetési szakemberek hatalmas listáját biztosítja és egy központosított felületet ad a sütikezeléshez.

    Ez a lehetőség nem akadályozza meg a hirdetések megjelenítését a meglátogatott weboldalakon, mindössze azokat a technológiákat blokkolja, melyek a személyre szabott tartalomért felelősek.

  • Az Internet böngészőjének beállításai hatással lehetnek arra, hogy böngészés közben milyen funkciók lesznek elérhetők az Ön számára: például, ha olyan tartalomhoz és szolgáltatásokhoz szeretne hozzáférést, melyhez szükséges személyazonosságának igazolás, vagy nem elérhető böngészőjének adatai (pl. nyelv, ország és megjelenítési beállítások).

    Ha nem engedélyesi a böngészéshez szükséges sütiket, előfordulhat, hogy a szolgáltatásoknak egy korlátozott formájához lesz hozzáférése. Ezért a döntésért mindeninek személyesen kell vállalnia a felelőséget.

    Betclic fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa ezt az Adatvédelmi és Sütikezelési Szabályzatot. A szabályzat módosításairól a számlájára való belépés alkalmával kap majd értesítést.

A weboldal használatával Ön jóváhagyja a cookie-k alkalmazását. Itt találhat további információt oldalunkról.